burak

Kilit taşı Ankara

kilit taşı Ankara döşemesi  yorucu ama uygulamadan sonra oldukça güzel bir görünümü olan Ankara kilit taşı  özellikle otopark alanlarında neredeyse zorunlu hale geldi diye biliriz. Ankara kilit taşı  başta otopark, dükkan önü, site içerisindeki yürüme yolları gibi yapıların betondan sonrasında  kaplama ile beton üzerine döşeme yapılır. Sağlamlığı ve görselliği onu en çok tercih edilen parke taşı haline getirmiştir.  Bir den fazla çeşitlerde üretilen  kilit taşı Ankara  arasında en çok ilgiyi standart aşık modelidir. Bu aşık modelli Ankara kilit taşı 6, 8, 10 cm kalınlığındadır. Beton üzeri  Ankara kilit taşı  uygulamalarında genelikle 6 cm lik ya da 8 cm lik Ankara kilit taşı tercih edilmektedir. kilit taşı Ankara kalite kalite olanları da vardır. Sizler Ankara kilit taşı alırken TSE belgeli olmasına dikkat ederseniz yeterli olacaktır. 
Ankara kilit taşı
Ankara kilit taşı firması
Ankara kilit taşı fiyatları
Ankara kilitli parke taşı
Kilit taşı Ankara
Ankara kilit taşı ustası
Ankara kilit taşı fiyatları oldukça ekonomik olmakla birlikte ilçelere göre sadece nakliye ler de farklılık göstermektedir.
Bunların dışında son yıllarda oldukça yaygın hale gelen hobi bahçesi ve küçük köy evlerinin bahçe yürüme ve araç zemini için ne yapmalıyız gibi sorular sıklıkla gelmektedir.  Bahçe evlerinde bina etrafında genel de 90 cm ya da 1 m genişliğinde tretuvar çalışmaları yapılır. Bu uygulama mülkümüzün temelinin su almamasını da sağlayacaktır. Tretuvar çalışmalarında ise kalıp çakılarak hasır çelik ya da demir bağlantısı yapılır. Ve beton atılır sonrasında ise Ankara kilit taşı ve ya karo taşını uygulata bilirsiniz. Tretuvara kilit taşı döşemesi betonsuz mutlak çökecektir.  Tretuvar dışında araç zeminine Ankara kilit taşı döşemesi yapmanız için o bölgede de mutlak beton çalışması ve ya zemine paypas sererek Ankara kilit taşı zemini daha güçlü hale getirmelisiniz. Ki araçların üzerine çıkmasında çökmeler olmasın yürüme yollarında çökmeler olmayacaktır. Zemine paypas sermeniz yeterlidir. Ankara kilit taşı satın almak ve profesyonel işçiliğimizden faydalanmak için bizi arayın 

burak

About burak

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :